Головна » 2019 » Червень » 04

Гордістю Сокирянщини, понад усе, є переможці районних, обласних олімпіад з різних дисциплін, призери багатьох творчих районних та обласних конкурсів, дипломанти та учасники Всеукраїнських конкурсів, спортивних змагань.
Сьогодні, 29 травня, в районному будинку народної творчості та дозвілля відбулося традиційне районне свято відзначення талановитої та обдарованої учнівської молоді району. 
Святковий настрій та море позитивних вражень. Понад 200 переможців із всіх загальноосвітніх навчальних закладів району та більше 120 їх наставників нагороджено Почесними грамотами, дипломами, відзнаками різних рівнів і грошовими винагородами у номінаціях: «Інтелект року», «Дослідник року», «Талант року&r ... Читати далі »

Переглядів: 282 | Додав: sokrctdyu | Дата: 04.06.2019 | Коментарі (0)

Цими вихідними на березі річки Прут на базі Кіцманського району відбулися XVII обласні змагання ІІ етапу Чемпіонату України з водного туризму серед учнівської молоді Чернівецької області. Змагання проводяться з метою сприяння формуванню здорового способу життя учнівської молоді, пропаганди та популяризації водного туризму серед учнівської молоді як потужного засобу зміцнення здоров’я і виховання патріотизму, перевірки та підвищення рівня технічної майстерності юних спортсменів.
У змаганнях взяли участь 50 спортсменів із 5 районів. Змагалися на трьох дистанціях: «Спринт», «Ралі» та «Рятувальні роботи».
Команда Сокирянського району у складі: Калима Олексанра, Куманя Станіслава, Банчу ... Читати далі »

Переглядів: 261 | Додав: sokrctdyu | Дата: 04.06.2019 | Коментарі (0)