Головна » 2018 » Вересень » 21 » ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!
12:51
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

  Яскравими барвами заквітчався цьогорічний День відкритих дверей у районному центрі творчості дітей та юнацтва. Під відкритим небом, у сквері біля центру, організували справжню творчу майстерню, яка вражала натхненними образами, мальовничими візерунками, сучасними техніками. Талановитих, спортивних, окрилених та мрійливих знову зібрала під своїм крилом любов до мистецтва, творчості, перемог.

На виставках, майстер-класах, біля оригінальних фотозон ніде яблуку було впасти. Тут кожен зміг віднайти заняття до душі – бісероплетіння, писанкарство, ткацтво, живопис, декупаж та багато іншого. Вражала фотовиставка туристсько-краєзнавчого та еколого-натуралістичного відділів. Також до уваги присутніх – ярмарка  глазурованого печива, що приготували вихованці РЦТДЮ зі своїми наставниками.

Привітати теперішніх та майбутніх учнів центру творчості завітали голова районної ради Василь Козак, начальник відділу освіти, молоді та спорту Галина Рябко, голова райкому профспілки працівників освіти району Анатолій Полонка та головний редактор газети «Дністрові зорі» Валентина Гафінчук.

Першою звернулася до  вихованців центру та привітала із початком навчального року директор РЦТДЮ Наталія Кулій. Вона наголосила, що цьогоріч вони радо відкривають свої двері для більш ніж 620 учнів, які займатимуться в гуртках різноманітного спрямування за художньо-естетичним, декоративно-прикладним, екологічним, туристично-краєзнавчим, а також соціально реабілітаційним напрямами.

Пані Наталія зауважила, що і педагогам гуртків, і вихованцям є чим гордитися. У минулому навчальному році, завдяки плідній та натхненій праці, учні РЦТДЮ здобули 43 перемоги на обласних фестивалях, конкурсах, виставках та змаганнях.

Результати дійсно вражають. Аналізуючи такі вагомі досягнення підростаючого покоління Сокирянщини, хочеться створити ще кращі умови для їх творчості та навчання. Саме над цим працює влада району.

Зі  словами привітання до дітлахів та їх батьків, що завітали на День відкритих дверей звернувся голова районної ради Василь Козак. Він побажав юним талантам успіхів, завжди старатися бути найкращими у всьому та радувати своїми здобутками батьків та педагогів. Наголосив, що влада району робить все можливе,  аби покращити умови для їх навчання. Відтак презентував закладу позашкілля сучасний ноутбук.

Виступила перед дітлахами та їх наставниками і батьками начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Галина Рябко. Вона наголосила, що Сокирянщина гордиться своїми підростаючими талантами. Тож всі мають надію, що у цьому році вони збагатять скарбничку здобутків центру ще гучнішими перемогами. Для цього подарували РЦТДЮ сертифікат на 35 тис. грн. для придбання спортивного оснащення.

Після урочистої частини розпочався неймовірний концерт, що панорамно розкрив присутнім  світ талановитих танцюристів, вокалістів, музикантів… Неймовірні костюми, незабутні образи та феєричні постановки подарували усім гарний настрій, учням – хвилю натхнення, що поведе у новий навчальний рік, а їх батькам – впевненість, що дітлахи в надійних руках та займаються справою, яка дарує надихає, заспокоює та окрилює.

Попереду –  нові вершини, тож вперед за перемогами, юні таланти Сокирянщини!

Переглядів: 245 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar