Головна » 2019 » Вересень » 20 » День відкритих дверей - 2019!
08:49
День відкритих дверей - 2019!

Районний центр творчості дітей та юнацтва знову відкрив двері в світ натхнення та таланту.
Тематичні галявини облаштовані на дбайливо оформленій парковій зоні, дитячий сміх та веселощі - районний центрі творчості дітей та юнацтва розпочав черговий новий навчальний рік. 
Традиційно присутніх з початком нового навчального етапу привітали представники влади – в.о. голови райдержадміністрації Андрій Маркевич, голова районної ради Василь Козак. Вони побажали всім терпіння і творчої наснаги та нових здобутків. Як завжди гості прийшли не з пустими руками і подарували Центру мобільний підсилювальний комплекс, а відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації поповнив базу закладу приладдям для спортивного орієнтування. 
Як завжди під час Дня відкритих дверей відбулася зустріч дітей та їх батьків з педколективом, яка допомогла юним талантам визначитися з напрямком їхньої творчої реалізації. Працювали Арт – майстерені: «Виготовлення квітів з гофропаперу», «Розпис глиняних виробів», «Виготовлення елементів джутової філіграні», «Виготовлення міні-букетів із сухоцвітів». Неперевершеним було дефіле капелюшків юних леді. Цікавим майстер – клас туристсько -краєзнавчого та екологічного відділів.
Як завжди чудовий настрій подарували виступи вихованців гуртків, оригінальним був виступ батьків вихованців гуртків на базі Грубнянської школи. Враження батьків та вихованців надзвичайні: теплі світлі класи, а казковий майданчик перед закладом додає ще більше творчості та наснаги. На завершення всі дітки пригостилися солодощами та соком. 
Отож навчальний рік розпочався. В центрі діють гуртки різного напрямку, які відвідують понад 600 учнів з різних населених пунктів району. Зважаючи на гарне сусідство з Центром інклюзивної освіти та районним центром реабілітації діток при РЦТДЮ діють гуртки соціально – реабілітаційного спрямування, де займаються дітки з особливими освітніми потребами.

Переглядів: 219 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar