Головна » 2018 » Червень » 5 » День захисту дітей - 1 червня!
15:06
День захисту дітей - 1 червня!

Яскраві миті дитинства ми запам’ятовуємо на все життя. Будь то похід у цирк, чи на виставу, смак цукрової найсолодшої вати, радощі зустрічі із друзями, свята та розваги. Все це сплітається у клубочок щасливих спогадів, неймовірних емоцій та нових вражень. Саме на таких «китах» тримаються всі районні свята та дійства. Не виключенням став і цьогорічний Міжнародний день захисту дітей!

1 червня слугує додатковим нагадуванням дорослим про проблеми підростаючого покоління. Йдеться про дотримання їх прав на життя, свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок та дозвілля, на захист від фізичного та психологічного насильства, від експлуатації дитячої праці. В це свято ми всі наші думки та щирі дії звертаємо до наших діток. Намагаємося, аби кожна мить їх життя була світлою, сповненою мрій та сподівань.

Неймовірне свято цьогоріч влаштувала районна влада Сокирянщини та щедрі спонсори та меценати для дітлахів нашого краю. Мета була одна – зробити День захисту дітей яскравим, особливим, багатим на події та враження, а головне – «засвітити» посмішки на обличчях наших юних земляків!

Відтак, на площі перед новим Палацом культури розгорнули казкову країну розваг, втілення мрій, ласощів, подарунків, незабутніх шоу та сміливих вчинків. Кожен зміг знайти собі заняття «по-душі»! Для творчих та натхненних працювали арт-майстерні, де можна було пройти експрес майстер-класи з аква-гриму, розмальовки  пряників, виробів гончарства. Артисти сцени демонстрували свої таланти перед численними глядачами. Пісні, танці, художнє та гумористичне читання полонили увагу глядачів та зривали шквал аплодисментів та захопливих вигуків. Справжнє модельне шоу продемонстрували вихованки РЦТДЮ. Гості свята також переглядали виставку робіт учнів районних художньої школи та центру творчості дітей та юнацтва.

Неабиякого запалу дійству надавали аніматори, що протягом всього дня були святковими провідниками для дітей у країну мрій та розваг. А родзинкою особливого дня стало яскраве бульбашкове шоу. На згадку про незабутні миті можна було сфотографуватися на фоні яскравих тематичних фотозон.

Із таким прекрасним святом всіх гостей привітали голова райдержадміністрації Петро Бескупський та голова районної ради Василь Козак. Вони звернулися із словами побажань до юних жителів нашого району, їх батьків. А також подякували спонсорам та організаторам неповторного та масштабного святкування.

Відтак, нагородили грамотами та подяками всіх тих, хто постійно опікується проблемами та потребами діток району, дарує частинку своєї душі та сердечного тепла.

Переглядів: 234 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar