Головна » 2020 » Березень » 4 » Лелека приніс перемогу!
09:57
Лелека приніс перемогу!

   З 18 по 20 лютого 2020 року в м. Києві відбувся ІІ етап ХVІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників. Конкурс проводився Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді. Мета  конкурсу - підтримка дослідницько-експериментальної діяльності учнів, які мають досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях зоології та сільського господарства, та розкриття їх наукового потенціалу.

   Учасники конкурсу мали можливість не тільки познайомитись зі своїми однодумцями з усіх куточків України та захищати свої роботи перед провідними науковцями України. Для них також була організована цікава культурна та пізнавальна програма.

   На конкурсі Сокирянщину гідно представила учениця Михалківського НВК - Хрептієвська Валерія захищаючи  науково-дослідницьку роботу на тему: «Вивчення біологічних особливостей гніздування білого лелеки» під керівництвом досвідченого наставника Гапчук Людмили Михайлівни. Валерія здобула І почесне місце, за що нагороджена грамотою Міністерства освіти  і науки України та отримала путівку в УДЦ «Молода гвардія».

   Вітаємо ученицю та наставника з перемогою  і бажаємо не зупинятися на досягнутому!!!

Переглядів: 379 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar