Головна » 2019 » Листопад » 4 » «Парки Буковини»
19:29
«Парки Буковини»

Збірна команда Сокирянського району посіла ІІІ місце в ХХІV Чемпіонаті Чернівецької області зі спортивного орієнтування

  26-27 жовтня 2019 року Чернівецьким обласним центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді було організовано та проведено ХХІV Чемпіонат Чернівецької області зі спортивного орієнтування «Парки Буковини». Перший день змагань проводився на дистанції, що прокладена по пересічній місцевості з характерною рослинністю схилів р. Прут, вимагала від учасників не тільки фізичної, а насамперед доброї технічної підготовки.       Другий день спортсменів зустрів парк Жовтневий з навколишнім житловим районом та територія школи №6. Швидкісний характер дистанцій  різко контрастував з попереднім днем і дав змогу продемонструвати спортсменам свої спринтерські здібності.

     В особистому заліку у групі   Ж16  І та ІІІ місця виборола - Проданюк Вероніка, вихованка РЦТДЮ на базі Білоусівського НВК (тренер Кузь Павло Миколайович). У групі Ч – 18 ІІ та ІІІ місця посів Череватий Максим, вихованець РЦТДЮ (тренер Гонца Микола Миколайович). Переможці в особистому заліку нагороджені грамотами Чернівецького обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, медалями та  пам’ятними сувенірами.

    Усі учасники збірної доклали максимум зусиль у напруженій боротьбі,  долаючи складні природні перешкоди. У дводенних змаганнях збірна команда Сокирянського району посіли ІІІ місце в загальнокомандному заліку, за що нагороджена кубком, медалями та грамотою Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА.

  Вітаємо призерів і бажаємо спортивних злетів!

Переглядів: 274 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar