Головна » 2018 » Лютий » 6 » Різноманітні форми патріотичного виховання
16:45
Різноманітні форми патріотичного виховання

У пошуках нових засобів активізації систем національно – патріотичного виховання, Чернівецький обласний центр еколого – натуралістичної творчості провів обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого – патріотичної гри «Паросток».

У цій грі прийняли активну участь вихованці гуртка Сокирянського РЦТДЮ «Юні екологи» керівник Степанятова Альона Михайлівна. За умовами гри було проведено спортивні змагання та пізнавальні вікторини екологічного напрямку. За результатами підсумків звіт про проведення гри в Сокирянському районі став переможцем на обласному етапі та був направлений на конкурс Всеукраїнських звітів дитячо- юнацької еколого – патріотичної гри «Паросток».

За результатами підсумків журі Всеукраїнського конкурсу за творчий підхід та глибоку по змісту і об’ємну дослідницько - пізнавальну роботу Степанятову А.М. керівника гуртка «Юні екологи» Сокирянського РЦДТЮ нагороджено грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України за ІІ місце.

Вітаємо! Бажаємо і на далі підтримувати рух за чисте довкілля, здоровий спосіб життя та виховувати бережливе ставлення до природи, національних цінностей у підростаючого покоління.

Переглядів: 257 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar