Головна » 2018 » Березень » 31 » «Розквітай , писанко!»
16:29
«Розквітай , писанко!»

                                                                                                                               Верба красна розцвітає

Про  Великдень сповіщає

І Спасителю під ноги

Стеле гілочки розлоги.

Вся християнська родина готується до великого свята Пасхи. Напередодні світлого свята учні з 19 навчальних закладів району та вихованці районного центру творчості дітей та юнацтва підготували виставку пасхальних композицій – світкові кошики, вишиті рушники, писанки, крашанки, пасхи, виготовлені в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва.

Сьогодні в районному центрі творчості відбувся ІІ етап фестивалю «Розквітай, писанко!» в номінаціях «Писанкове дерево» та «Великодній рушник». В рамках фестивалю проведено майстер-класи : з розпису писанки восковою технікою (гурток «Чарівний пензлик») та розпису предметів інтер’єру  на пасхальну тематику ( дизайн-студія «Фантазія»), з виготовлення птаха-оберегу ( гурток «Мода і стиль»), виставка пасхальних композицій та писанкових дерев.

Відкрила фестиваль Тарасова І.П., заступник голови РДА. Начальник ВОМС РДА Рябко Г.І. та голова РК профспілки Полонка А.В.  подякувала всім учасникам за підготовку та разом із членами журі визначили переможців районного конкурсу «Розквітай , писанко!»

Переглядів: 274 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar