Головна » 2017 » Грудень » 5 » СТАРТУВАВ ПРОФЕСІЙНИЙ КОНКУРС «УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2018»
20:41
СТАРТУВАВ ПРОФЕСІЙНИЙ КОНКУРС «УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2018»

Цьогорічний традиційний конкурс «Учитель року - 2018» запросив до участі вчителів української мови та літератури, фізики, іноземної мови (німецької) та фізичного виховання.

Урочисте відкриття І районного етапу відбулося сьогодні, 5 грудня, на базі Шебутинецького навчально – виховного комплексу. Учасників привітав перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Маркевич, який наголосив на важливості конкурсу оскільки він проходитиме у передстартовий рік для реформи "Нова українська школа" і  має допомогти виявити проактивних педагогів, тих, хто готовий до змін вже зараз. Посадовець побажав учасникам успіхів і перемоги.

З вітальним словом до учасників конкурсу звернулась начальник відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської районної державної адміністрації Рябко  Галина Іванівна, яка побажала плідної роботи. З програмою конкурсу присутніх ознайомив завідувач районного методичного кабінету Микитюк Віталій Михайлович.

За право представляти район на обласному етапі конкурсу будуть змагатися 19 вчителів української мови та літератури, фізики, іноземної мови (німецької) та фізичного виховання з різних шкіл району. Учасники продемонструють педагогічну майстерність, склавши фахове тестування, практично представлять власний педагогічний досвід через конкурсні показові уроки, позмагаються в складанні конспектів уроків.

Змагання триватимуть до 8 грудня.

Переглядів: 270 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar