Головна » 2019 » Грудень » 26 » «Святий Миколай вітає успішних»
12:15
«Святий Миколай вітає успішних»

Надзвичайно цікаві,  корисні та популярні передноворічні старти «На призи Святого Миколая» на дистанціях спортивного орієнтування, серед юних спортсменів, стали традиційним спортивним святом. На якому 21 грудня 2019 року мали можливість проявити свої здібності, активні, розумні і кмітливі, обдаровані спортивною вдачею і просто зацікавлені діти.

  Позмагатись весело і змістовно, провести час та отримати заслужені нагороди зібралось понад 70 учасників із закладів загальної середньої освіти Сокирянського району, а можливість прийняти участь у спортивному святі було надано школярам з ініціативи районного центру творчості дітей та юнацтва, відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської РДА  та за підтримки спонсорів.

  Так змагання стали суттєвими і почали набувати характер повноцінних спортивних змагань, так як окрім юних спортсменів по окремих групах у забігах взяли участь і кваліфіковані спортсмени - неодноразові призери обласних змагань, так і їх представники та тренери. Тож молодші учасники мали наочну можливість побачити приклад захоплюючої боротьби.

 Отримавши нагороди і солодкі подарунки від Святого Миколая та вітання від в.о. райдержадміністрації Андрія Маркевича та завідувача сектору з питань молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту РДА Гавдюка Романа Миколайовича. Переповнені враженнями та позитивною енергією, всі з нетерпінням  чекають наступних стартів в новому році, щоб обов’язково стати переможцем. Чого Вам з радістю бажаємо!!!

 Організатори дякують спонсорам за допомогу у проведенні зимового свята, а саме: Корчинській Світлані Петрівні, Сакалову Ігорю Вікторовичу, Харламову Михайлу Анатолійовичу, Полонку Анатолію Васильовичу,  Ротар Світлані Анатоліївні.

 

Переглядів: 409 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar