Головна » 2019 » Жовтень » 1 » У наметовому містечку «Бригантина» змагалися юні туристи Сокирянщини
16:23
У наметовому містечку «Бригантина» змагалися юні туристи Сокирянщини

  27 та 28 вересня 2019 року на території наметового табору «Бригантина» відбувся ІІІ районний туристський зліт серед учнівської молоді навчальних закладів Сокирянського району присвячений до Всесвітнього Дня туризму. У зльоті взяли  участь вісім команд з навчальних закладів сіл: Білоусівка, Михалкове, Сербичани, Василівка, Романківці, Вітрянка, Ломачинці, Гвіздівці та команда РЦТДЮ.

 До програми зльоту входила  дистанція «Смуга перешкод» ІІ-ІІІ класу складності («двійка-зв’язка змішана» та «двійка -зв’язка чоловіча»), змагання з «міні-орієнтування», а також конкурсна програма, що включала в себе конкурси: «Інсценізація казки на туристський лад» та «Туристська стінгазета».

  На дистанції «Смуга перешкод» І місце у напруженій боротьбі виборола команда вихованців РЦТДЮ,  ІІ місце  здобула команда Білоусівського НВК, та ІІІ місце посіла команда Михалківського НВК.

  Призові місця  у змаганнях з «міні-орієнтування»  розподілились таким чином: І місце посіла команда Білоусівського НВК, ІІ місце - команда Сербичанського НВК і ІІІ місце здобула команда ЗОШ І-ІІІ ст. с. Гвіздівці.

 У конкурсі «Інсценізація казки на туристський лад» команди проявили надзвичайні акторські здібності, наповнивши вечір туристичними піснями та веселими постановками. Особливо запам’ятались веселі театралізовані виступи - Михалківського НВК, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Ломачинці, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Василівка та Білоусівського НВК. В жартівливому тоні вони влучно розповіли про туристичне життя.

 Команди ЗОШ І-ІІІ ст. с. Ломачинці, Михалківського НВК та Вітрянського НВК у конкурсі «Туристська стінгазета» на тему: «Враження про перебіг подій під час зльоту» вразили своєю художньою майстерністю і оригінальністю розкривши тематику конкурсу. 

  В загальнокомандному заліку І місце виборола команда Білоусівського НВК, тренер - Кузь Павло Миколайович, ІІ місце посіла команда РЦТДЮ, тренер – Гонца Микола Миколайович; ІІІ місце здобула команда ЗОШ І-ІІІ ст. с. Гвіздівці, тренер – Мудрик Руслан Володимирович. Переможці нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту РДА та кубками.

 Учасники зльоту одержали заряд бадьорості, азарт боротьби, відчули командний дух, задоволені та сповнені позитивною енергією розїхались додому.

 

 

Переглядів: 278 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar