Головна » 2019 » Листопад » 11 » Відбувся районний заочний етап учнівського екологічного конгресу «Живи, Земле»
19:33
Відбувся районний заочний етап учнівського екологічного конгресу «Живи, Земле»

Днями відбувся районний заочний етап учнівського екологічного конгресу «Живи, Земле». Його мета – вивчення стану навколишнього природного середовища і пошук шляхів його поліпшення, а також привернення уваги місцевої влади та громадських організацій до локальних екологічних проблем.

   У Конгресі прийняло участь 11 закладів  загальної середньої освіти. На розгляд журі було представлено 17 робіт за наступними номінаціями – «Загальні екологічні проблеми», «Охорона рослинного світу», «Охорона тваринного світу», «Природоохоронні території».

   Учасники в своїх роботах торкнулися екологічних проблем малих річок, оцінки стану грунтового покриву, небезпеки карантинних рослин, нових підходів до вирішення проблем з відходами та вивчення особливостей гніздування лелеки білого.

   Найбільш змістовними виявилися роботи: 

- Хрептієвської Валерії, учениці Михалківського НВК (керівник  Гапчук Л.М.) у номінації «Охорона тваринного світу»;

- Савчук Дар’ї, учениці Білоусівського НВК (керівник Дорофей М.С.) у номінації «Загальні екологічні проблеми»;

 - Шибінського Віктора, учня Ожівського НВК (керівники: Шевчук І.В., Шибінська В.І.) у номінації «Природоохоронні території»,  які стали переможцями районного заочного етапу учнівського екологічного конгресу «Живи, Земле». І матимуть можливість 14 листопада 2019 року захищати роботи на обласному етапі.

   Бажаємо учням успіху та перемоги!!!

Переглядів: 252 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar