Головна » 2018 » Березень » 23 » Вітаємо з перемогою  юних дослідників Сокирянщини!
16:16
Вітаємо з перемогою  юних дослідників Сокирянщини!

      Вітаємо з перемогою  юних дослідників Сокирянщини!

22 березня 2018 року в м. Чернівці на базі комунального закладу «Чернівецький обласний центр  еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник».

Метою проведення заходу був пошук і підтримка вихованців, які виявили здібності до експериментальної та дослідницької роботи в напрямі природознавства; формування первинних екологічних знань; залучення дітей до активної пізнавальної, трудової та суспільно-корисної роботи; розвиток та удосконалення вмінь ведення фенологічних спостережень.

В обласному етапі у номінації «Тваринний світ» І місце  виборола – Олійник Вікторія, учениця Білоусівського НВК (керівник Дорофей Марія Семенівна).      Почесні ІІІ місця здобули учні Ожівської ЗОШ І-ІІ ст. - Кримняк Станіслав (керівники: Нігалатій Тамара Іванівна, Шибінська Валентина Іванівна) в номінації «Я і природа» та Шибінський Віктор (керівник Кримняк Інна Василівна) в номінації «Рослини навколо нас».

Вітаємо учнів та керівників з перемогою!

 

Переглядів: 274 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar