Головна » 2019 » Червень » 4 » Юна еліта Сокирянщини 2019!
09:34
Юна еліта Сокирянщини 2019!

Гордістю Сокирянщини, понад усе, є переможці районних, обласних олімпіад з різних дисциплін, призери багатьох творчих районних та обласних конкурсів, дипломанти та учасники Всеукраїнських конкурсів, спортивних змагань.
Сьогодні, 29 травня, в районному будинку народної творчості та дозвілля відбулося традиційне районне свято відзначення талановитої та обдарованої учнівської молоді району. 
Святковий настрій та море позитивних вражень. Понад 200 переможців із всіх загальноосвітніх навчальних закладів району та більше 120 їх наставників нагороджено Почесними грамотами, дипломами, відзнаками різних рівнів і грошовими винагородами у номінаціях: «Інтелект року», «Дослідник року», «Талант року», «Спортсмен року», «Лідер року», переможців обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, переможців обласних, всеукраїнських і міжнародних спортивних змагань та багато інших. 
Зала районного будинку культури переповнена і як наголосив голова районної ради Василь Козак, вітаючи присутніх, в районі просто необхідно завершити будівництво Палацу культури з просторою світлою сценою, аби вмістити всіх талановитих і обдарованих. Він подякував педагогам за працю, побажав подальших успіхів та перемог. Росту та звершень побажав юним обдаруванням перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Маркевич. Слова вітання лунали від начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Галини Рябко. 
Відтак приємні моменти - вручення грамот, медалей, кубків, грошових винагород, багато квітів та посмішок. І, звичайно, чудові концертні номери юних талантів Сокирянщини: вокалістів, танцюристів.

 

Переглядів: 283 | Додав: sokrctdyu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar